Om Sofie

Jeg kan hjælpe dig, din virksomhed eller din organisation med at finde og formidle jeres historie, så den rammer de rigtige mennesker.

Jeg har interviewet politikeren i de fine kontorer på Christiansborg, den kvindelige lobbyist med eget firma i Bruxelles, ingeniøren, der helst ikke vil sige for meget om noget som helst, den sårbare unge kvinde, der lever under jorden, socialrådgiveren, der brænder for sit arbejde, den tidligere højstående rocker, der kun vil tale i sin bil og så videre og så videre.

Som journalist har jeg mange års erfaring med at interviewe alle slags mennesker i alle samfundslag. Hver gang er min opgave den samme – at hjælpe mennesket foran mig med at fortælle sin historie. Alle mennesker har en historie, men de fleste har brug for hjælp til at finde den, pudse den af og fortælle den, så den rammer det rigtige publikum.

Jeg har næsten ti års erfaring som freelancejournalist og har arbejdet som journalist i forskellige organisationer, hvor jeg har brugt journalistikken til at fremme arbejdet med udsatte unge og æresrelaterede konflikter. Her har det også handlet om at se historierne og formidle dem, så budskaberne bliver hørt hos de rigtige mennesker.

Jeg har stået for at producere små film, kampagner, rapporter og artikler – og bevæger mig sikkert i alle digitale formater fra levende billeder til lyd og digitale fortællinger. Med min erfaring som digital journalist for kommercielle medier forstår jeg også at sælge historierne på sociale medier – en kunst der er altafgørende for, at artikler bliver læst på nettet. Uanset hvor god en historie man sidder med, kommer den ingen vegne, hvis man ikke kan sælge den til sin målgruppe.

Kontakt

Jeg er altid åben for nye samarbejder, og du er velkommen til at kontakte mig på info@sofiehviid.com eller +45 26719336.

Se mere konkrete oplysninger om min erfaring på Linkedin